Over zusSUN

Wie zijn wij?

Wij zijn de zussen Monique en Nicole. Na jaren samen een zonnestudio te hebben gehad (echter in een tijd toen nog niet bekend was hoe slecht UV straling voor je is) leek het ons leuk om weer samen iets te ondernemen. Bij onze zonnestudio draaide het om de klant tevreden en lekker gekleurd naar buiten te laten lopen. Nu proberen wij de klant juist te beschermen tegen huidbeschadiging door UV straling. Wij zijn hiertoe gekomen doordat wij toch vaak mensen hevig verbrand zien rondlopen, dit zeker in een tijd waarin er toch flink gewaarschuwd wordt voor de gevaren daarvan.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat veel mensen niet weten dat er UV kleding bestaat en dat heeft ons doen besluiten om te starten met ZusSUN.

Het assortiment

Onze collectie bestaat niet alleen uit UV beschermende kleding, voor dames, heren en kinderen, maar hebben ook leuke strandkleding, hippe standlakens, strandtassen en Ibiza style armbanden. De merken die wij verkopen zijn erg ingespeeld op trends. Alle items worden persoonlijk en met veel liefde uitgekozen.

De webshop

Wij zijn ook actief op Instagram en Facebook en hier proberen wij zoveel mogelijk van onze collectie te laten zien, maar dat is helaas niet altijd mogelijk.
Je kunt ons op Instagram en Facebook vinden.

Whatsapp

+31(0)6 82 16 58 60

Email

contact@zussun.nl

Bedrijfsgegevens

KvK nummer 81474377
BTW-nummer NL 862108214B01